Меню
Количка

Правила и условия

Този онлайн магазин е интернет сайт с информационна и търговска насоченост. Той е собственост на ТЕРА ЛАЙФ ЕООД (За краткост наричан по долу - "Fertimag.com")

Целите му са:

- да предостави възможност на своите потребители да закупят чрез онлайн поръчка търсените от тях продукти модерно, бързо и лесно;

- да улесни изборът им чрез професионален, систематизиран пазарен анализ и оптимизиране на предлаганите продукти в контекста на съотношението цена / качество за всеки един от тях;

- да реализира услуга по покупко-продажба, гаранционно и следгаранционно обслужване с най - високо качество.

Цени и доставка

Цените на всички продукти в онлайн магазина са крайни, в български лева с включено ДДС, за един брой, освен ако не е указано друго.

"Fertimag.com" се ангажира да сключва договори за доставки на поръчки само с фирми, утвърдени на пазара на куриерски услуги. Това свежда до минимум възможността за поява на скрити и явни дефекти при доставката на продуктите от този онлайн магазин. По идея, всички продукти обявени за продажба и имат заложена цена в онлайн магазина са налични и срокът им за доставка трябва да бъде два или три работни дни в зависимост от зонирането на територията на страната, предвидено в условията на доставчика на куриерската услуга.

Отчитането на този срок започва:

- от датата на получаване на поръчката, ако в нея е заложено плащане при доставката. Поръчки, получени след 15:00 часа се считат за получени на следващия работен ден;

- от датата на получаване на превода, ако в поръчката е заложено плащане по банков път. Преводи, получени след 15:00 часа се считат за получени на следващия работен ден. 

Поръчки и плащане

Правенето на поръчка е предложение за закупуване на нашите продукти. Можем да приемем или отхвърлим всяка поръчка. Плащането се извършва чрез посочени методи на нашия уебсайт.

- плащане с банкова карта през vPOS

- плащане при доставка

В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 14 дни

Доставка и връщане

Проверете нашия уебсайт за опции за доставка, такси и правила за връщане. Ние не носим отговорност за проблеми, причинени от услуги за доставка на трети страни.

Разрешаване на спорове

Споровете следват процеса на разрешаване в нашите Правила и условия.

Интелектуална собственост

Съдържанието на нашия уебсайт, като текст, изображения, лога и търговски марки, е защитено от законите за авторското право и търговските марки. Използването, възпроизвеждането или разпространението без нашето съгласие е забранено.

Промени в Условията:

Можем да променим условията и правилата без предизвестие. Отговорността да следите за актуализации е ваша.

Информация за контакт

ТЕРА ЛАЙФ ЕООД,

ЕИК/ПИК 202281256

с. Бойково, п.к. 4103, ул. Златовръх № 5

За въпроси или притеснения се свържете с нас на INFO @ FERTIMAG.COM

или 0878 67 36 06

Инструкции за ползване

Регистрирането в онлайн магазина е препоръчително, но не е задължително. След въвеждането на количество и натискане на бутон “Купувам” за всеки от желаните продукти, те влизат във виртулна количка за пазаруване. Нейното съдържание може да бъде разглеждано и редактирано(промяна на количеството на продукта в количката и изтриване на продукт от количката) след натискане на бутона “Показване на количката”. Бутонът “Въвеждане на поръчка” отваря страница с полета, които задължително трябва да бъдат попълнени – и-мейл адрес, име, фамилия, град, телефон и да потвърдите с натискане на бутонa отдолу.

На следващата страница избирате и потвърждавате начин на плащане - при доставка, с наложен платеж на представител на куриерската "Fertimag.com", която доставя поръчката, като разходите за наложения платеж са за наша сметка или авансово, по банков път.

При избор на втората опция потребителят получава и-мейл с банковата сметка, на която да преведе парите. При натискане на бутона “Потвърждаване на поръчката” се отваря страница, която отново показва избраните за покупка продукти и дава възможност за изпращане на текстово съобщение ако клиента иска:

- да добави информация към поръчката си;

- да му бъде издадена фактура за покупката;

- да му бъде доставена покупката на адрес срещу цена, която се уточнява в и-мейл до него и трябва да бъде потвърдена, тъй като тя не е включена в цената на продуктите, които поръчва.

Връщане на стока

Бланка формуляр за връщане на закупена стока при онлайн пазаруване / дистанционни доставки. Срокът за връщане е 14 /четиринадесет/ дни, считано от датата на получаване на стоката, закупена от Онлайн магазин.

Изтегли от тук : Файл за връщане на стока

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Адрес за изпращане: _______________________________________________________________

Име и фамилия:

Телефон:

ЖЕЛАЯ ДА ВЪРНА:

Наименование и код на артикула:

1.

2.

Причина за връщане на стоката:

ЖЕЛАЯ ДА ЗАМЕНЯ ЗА:

1.

2.

Възстановяване на дължимата сума:

По банкова сметка с IBAN:

Титуляр на сметката:

Дължима сума:

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ/РЕКЛАМАЦИЯ НА ЗАКУПЕНА СТОКА:

1. Срокът за връщане е 14 /четиринадесет/ дни, считано от датата на получаване на стоката, закупена от Онлайн магазин Fertimag.com. Задължително условие е върнатите продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и с попълнен ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА, който ще откриете в опаковката.

2. Стоката може да бъде върната в склада на фирмата на адрес: гр. Пловдив, 4000,  бул. Дунав 1 ‐ чрез куриер. След получаване и преглед на върната стока, стойността се възстановява на Клиента по посочена във ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА банкова сметка в срок до 14 /четиринадесет/ календарни дни. Пратки, изпратени към търговеца с наложен платеж не се приемат.

Стока, чието връщане/рекламация не може да бъде приета (напр.: ако е изпратена след посочения срок, ако не е в изряден търговски вид) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

3. Разходите за връщане на продукт са за сметка на Клиента. Ако новата поръчка е по‐скъпа се доплаща разликата. Търговецът е в правото си да откаже връщането на продукт по свое усмотрение, ако обстоятелствата го налагат.

4. Продукти, изискващи подмяна, първо трябва да бъдат върнати на посочения адрес, след което ще се заменят.

Телефон за връзка: ___________________________

Дата:

Подпис:   


Ако срещате затруднения свържете се с нас от страница : Контакти

Общи условия

С натискане на бутона “Приключване на поръчката”, който се намира на последната от поредицата страници за въвеждане на поръчка, потребителят извършва волеизявление, което го обвързва със силата на договор между него и "Fertimag.com", съгласно разпоредбите на Закон за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).

При отказ и неплащане на доставка на поръчка от онлайн магазина с наложен платеж, потребителят носи пълна съдебна отговорност съгласно действащите законови разпоредби в Република България. Потребителите на онлайн магазина се ангажират, че комуникацията по електронен път удовлетворява техните изисквания спрямо закона и я приемат равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона.

Регистрираните потребители на онлайн магазина се ангажират да не предоставят данните си за достъп до личния си профил (потребителско име и парола) на трети лица. "Fertimag.com" се ангажира да не разпространява информация с личните данни на потребители на онлайн магазина извън "Fertimag.com"та и лицата или фирмите, наети да предоставят куриерски услуги по доставка на поръчки. "Fertimag.com" може да откаже изпълнение на поръчки по свое усмотрение. "Fertimag.com" не носи отговорност за:

- възможни пропуски, свързани с информацията, която поддържа в сайта и онлайн магазина;

- пълнотата, валидността, точността и същността на информацията, съдържаща се в сайтовете, към които има препратки;

- непредвидено изчерпване на складовите наличности;

- последиците, в това число евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този сайт;

- ненакърнимостта на информацията в сайта от компютърни вируси или други заплахи. "Fertimag.com" си запазва правото да извършва промени в условията за ползване без предварително известие.