Меню
Количка

НПК 20-5-10+2MgO+micro КРИСТАЛОН ЯРА ТЕРА (ЛАЗУР) 25кг

НПК 20-5-10+2MgO+micro КРИСТАЛОН ЯРА ТЕРА (ЛАЗУР) 25кг
НПК 20-5-10+2MgO+micro КРИСТАЛОН ЯРА ТЕРА (ЛАЗУР) 25кг
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ

Яра Тера КРИСТАЛОН лазур е стандартната формулация за подобряване на вегетативният растеж и плодообразуването. Особено е подходящ за приложение: при иглолистни видове, овощни дървета, ягодоплодни, зеленчуци, саксийни цветя, цветя и декоративни видове отглеждани за рязан цвят и разсадници за декоративни растения. Това е най-подходящият минерален тор за хранене на ерика (пирен), калуна, рододендрон, азалия и други. Специфичното съотношение 4:1:2 между азота, фосфора и калият, го прави приложим при култури и фази от развитието им, които изискват високо азотно хранене. Подходящ е за приложение при фертигация и хидропоника. Не съдържа примеси и хлор. Разтворим е напълно във вода. Съдържа магнезий и напълно хелатирани микроелементи, включително желязо. Продукта е хомогенен, изсипва се лесно, не се разпрашава и не се сбива. Произведен е по най-високите стандарти за качество. Солева концентрация ЕС при 1г/л - 1.5. Не е смесим с YaraLiva CALCINIT и YaraTera KRISTA CALMAG.


Съдържание:


Азот / N / 20 %

Амониев азот 12.1 %

Нитратен азот 7.9 %

Фосфор / P2O5 / 5 %

Калий / K2O/ 10 %

Магнезий /MgO / 2%

Сяра (SO3) - 25 %


Микроелементи:


Бор 0.025 %

Желязо 0.070 %

Манган 0.040 %

Мед 0.010 %

Молибден 0.0004%

Цинк 0.025 %


*Норма на торене:


В зависимост от запасеността на почвата и нуждите на културата, еднократно приложение 3-20 кг/дка, за една вегетация - 25-100 кг/дка.


*Това е примерна норма на торене.

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!