Меню
Количка

НПК 6-12-36+3MgO+micro КРИСТАЛОН ЯРА ТЕРА (ОРАНЖЕВ) 25кг

НПК 6-12-36+3MgO+micro КРИСТАЛОН ЯРА ТЕРА (ОРАНЖЕВ) 25кг
НПК 6-12-36+3MgO+micro КРИСТАЛОН ЯРА ТЕРА (ОРАНЖЕВ) 25кг
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ

ЯраТера КРИСТАЛОН оранжев е формула с ниско съдържание на азот и високо съдържание на калий. Съдържа 36 % калий (K2O). Съставът на тази формулация е ориентиран за торене при наедряване на плодовете и зреене, а за цветните култури – преди и по време на цъфтежа. В комбинация с Калцинит е пригоден за торене във всички останали фази и на всички култури. Съдържа магнезий и напълно хелатирани микроелементи, включително желязо. Не съдържа примеси и хлор. Всички видове кристалон тук. Продукта е хомогенен, изсипва се лесно, не се разпрашава и не се сбива. Произведен е по най-високите стандарти за качество. Напълно е разтворим във вода. Подходящ е за приложение при хидропоника и фертигация. Солева концентрация ЕС при 1 г/л вода - 1.3. Не е смесим с YaraLiva CALCINIT и с YaraTera KRISTA CALMAG.

Перфектен за приложение при овощни култури, ягодоплодни, зеленчуци, цветя и декоративни растения. Подобрява оцветяването на червените зеленчуци и плодове (ягоди, малини, домати, пипер, ябълки, сливи и други). Може да се прилага при отглеждане на открито и в оранжерии.

В цветарството е идеален за приложение в генеративната фаза (образуване на цветове и цъфтеж), при следните видове: виола (теменуга), орхидеи, примули (иглики), орхидеи, калуна, луковични цветя и други. Съдържа хелатирано желязо, важно за развитието на тези видове цветя. Идеална е комбинацията с YaraLiva CALCINIT, но двата продукта се прилагат по отделно, като не се смесват.

Съдържание:

Азот / N / - 6 %

Амониев азот - 4.5 %

Нитратен азот - 1.5 %

Фосфор / P2O5 /- 12 %

Калий / K2O/ - 36 %

Магнезий /MgO / - 3%

Сяра /SO3/ -20 %


Микроелементи:


Бор 0.025 %

Желязо 0.070 %

Манган 0.040 %

Мед 0.010 %

Молибден 0.0004%

Цинк 0.025 %


*Норма на торене:


В зависимост от запасеността на почвата и нуждите на растенията еднократната норма е 3-20 кг/дка, а за цялата вегетация 15-100 кг/дка.


*Това е примерна норма на торене.

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!