Меню
Количка

МАГНЕЗИЕВ НИТРАТ Haifa 25кг

МАГНЕЗИЕВ НИТРАТ Haifa 25кг
Нов

Haifa MAG™ Това е магнезиев нитрат осигуряващ на растенията леснодостъпен магнезий, който е от съществено значение за техния правилен растеж.Нитратът в Haifa MAG™улеснява усвояването на магнезий от растението, като по този начин подобрява неговата ефективност. Освен това обогатява храненето на растенията с лесно усвоим азот.

Магнезият е жизненоважно хранително вещество за  растенията. Той е ключов компонент на молекулата на хлорофила, следователно е от съществено значение за фотосинтезата и образуването на въглехидрати. Магнезият участва в ензимните реакции и подпомага генерирането на енергия. Недостигът на магнезий забавя развитието на растенията, което води до намален добив с лошо качество.

Симптоми на дефицит:

Недостигът на магнезий се проявява с жълти ивици между листните жилки. Симптомите се проявяват първо при по-старите листа и се насочват към младите, когато дефицитът се влошава. В тежки случаи може да се появи некроза.

Предимствата на Haifa MAG™ :

Предотвратява и лекува дефицита на магнезий.

Съдържа 100% хранителни вещества за растенията.

Без хлорид, натрий и други вредни елементи.

Разтваря се бързо и напълно във вода.

Прилага се чрез листно пръскане и в капкови системи.

Haifa MAG™ е изключително разтворим във вода. Разтваря се бързо и не образува утайка, дори при ниски температури.

Съдържание:

Азот N-10,5%

Азотен нитрат N-NO3-10,5%

Магнезиев оксид MgO-15,5%

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!