Меню
Количка

Информация за доставка

Винаги се стремим клиентите ни да получат възможно най-евтино изгодните ни предложения.За ваше улеснение сме интегрирали в сайта  автоматичен електронен модул на ЕКОНТ.Чрез него ще виждате колко ще са транспортните Ви разходи преди да завършите Вашата поръчка.Ако имате нужда от по-големи количества (обем и тегло) продукти,може да избирате между палетна доставка чрез куриер или с наш транспорт,за да получите стоката си евтино и сигурно. Свържете с нас на 0878 67 36 06 или на info@fertimag.com за да Ви съдействаме.

Цени и доставка

Цените на всички продукти в онлайн магазина са крайни, в български лева с включено ДДС, за един брой, освен ако не е указано друго.

"Fertimag.com" се ангажира да сключва договори за доставки на поръчки само с фирми, утвърдени на пазара на куриерски услуги. Това свежда до минимум възможността за поява на скрити и явни дефекти при доставката на продуктите от този онлайн магазин. По идея, всички продукти обявени за продажба и имат заложена цена в онлайн магазина са налични и срокът им за доставка трябва да бъде два или три работни дни в зависимост от зонирането на територията на страната, предвидено в условията на доставчика на куриерската услуга.

Отчитането на този срок започва:

- от датата на получаване на поръчката, ако в нея е заложено плащане при доставката. Поръчки, получени след 15:00 часа се считат за получени на следващия работен ден;

- от датата на получаване на превода, ако в поръчката е заложено плащане по банков път. Преводи, получени след 15:00 часа се считат за получени на следващия работен ден.