Меню
Количка

Връщане на стока

Бланка формуляр за връщане на закупена стока при онлайн пазаруване / дистанционни доставки. Срокът за връщане е 14 /четиринадесет/ дни, считано от датата на получаване на стоката, закупена от Онлайн магазин.

Изтегли от тук : Файл за връщане на стока

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Адрес за изпращане: _______________________________________________________________

Име и фамилия:

Телефон:

ЖЕЛАЯ ДА ВЪРНА:

Наименование и код на артикула:

1.

2.

Причина за връщане на стоката:

ЖЕЛАЯ ДА ЗАМЕНЯ ЗА:

1.

2.

Възстановяване на дължимата сума:

По банкова сметка с IBAN:

Титуляр на сметката:

Дължима сума:

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ/РЕКЛАМАЦИЯ НА ЗАКУПЕНА СТОКА:

1. Срокът за връщане е 14 /четиринадесет/ дни, считано от датата на получаване на стоката, закупена от Онлайн магазин Fertimag.com. Задължително условие е върнатите продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка и с попълнен ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА, който ще откриете в опаковката.

2. Стоката може да бъде върната в склада на фирмата на адрес: гр. Пловдив, 4000,  бул. Дунав 1 ‐ чрез куриер. След получаване и преглед на върната стока, стойността се възстановява на Клиента по посочена във ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА банкова сметка в срок до 14 /четиринадесет/ календарни дни. Пратки, изпратени към търговеца с наложен платеж не се приемат.

Стока, чието връщане/рекламация не може да бъде приета (напр.: ако е изпратена след посочения срок, ако не е в изряден търговски вид) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

3. Разходите за връщане на продукт са за сметка на Клиента. Ако новата поръчка е по‐скъпа се доплаща разликата. Търговецът е в правото си да откаже връщането на продукт по свое усмотрение, ако обстоятелствата го налагат.

4. Продукти, изискващи подмяна, първо трябва да бъдат върнати на посочения адрес, след което ще се заменят.

Телефон за връзка: ___________________________

Дата:

Подпис:   


Ако срещате затруднения свържете се с нас от страница : Контакти