Меню
Количка

КАЛИЕВ ХУМАТ 10кг

КАЛИЕВ ХУМАТ 10кг
КАЛИЕВ ХУМАТ 10кг
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС

Варианти на продукта

ПРОДУКТА Е ПОДХОДЯЩ ЗА БИО ЗЕМЕДЕЛИЕ

Какво е калиев хумат?

Humate Potassium Premium humic е ефикасен органичен калиев тор, почвен балсам и стимулатор на растежа. Може да се използва самостоятелно или да се смесва с повечето торове.


Хуматният калий има уникални свойства поради фундаменталната роля на хуминовите киселини в биосферата на планетата. Прилагането на хуминови киселини може да подобри екологичната чистота, хранителните и вкусовите качества на културите, да намали растежа и сроковете на зреене, да увеличи добивите на растенията, да възстанови плодородието на почвата, да увеличи производителността, да подобри здравето на птиците, животните и др. хора.


Хуматът калий се използва широко в селското стопанство. Популярността на тора се обяснява с неговите специални свойства, които отговарят на концепцията за биологично земеделие, като същевременно се постига максимална ефективност на растениевъдството. В допълнение, заслужава да се отбележи финансовата полза: използването на хумат калий може значително да намали разходите за закупуване на скъпи минерални торове.


Производство на хумат калий

Основната суровина на хумат калий "Premium Humic" е висококачествен леонардит, който съдържа ценни хуминови вещества: смес от високомолекулни органични вещества, които се образуват по време на процеса на разлагане на растителни и животински остатъци и по-нататъшно хумифициране.

ПРЕДИМСТВА:

100% екологично чист органичен тор.

Стимулира биологичната активност в почвата.

Увеличава устойчивостта на стрес за почвата.

Стимулант на растежа на растенията.

Насърчава развитието на корените и стимулира покълването на семената.

Увеличава усвояването на хранителни вещества.

Увеличава  добива до 60%.

Ускорява периода на зреене до 1-2 седмици.

Увеличава устойчивостта на културите спрямо студ, суша, вредители, болести.

Калиев хумат може да се смесва с всички видове торове и да се използва за всички култури.

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!