Меню
Количка

КАЛИЕВ НИТРАТ NOVA N-K 13.5-0-46 25кг

КАЛИЕВ НИТРАТ NOVA N-K 13.5-0-46 25кг
КАЛИЕВ НИТРАТ NOVA N-K 13.5-0-46 25кг
Нов
КАЛИЕВ НИТРАТ NOVA N-K 13.5-0-46 25кг
КАЛИЕВ НИТРАТ NOVA N-K 13.5-0-46 25кг
КАЛИЕВ НИТРАТ NOVA N-K 13.5-0-46 25кг
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
75.00лв
Цена с ДДС

Калиев нитрат Nova N-K включва азот под формата на нитрати, който остава до голяма степен в почвения разтвор и става незабавно достъпен за усвояване от растенията.

Nova N-K може да се използва върху всички видове почви.

Този продукт е подходящ за всички култури, въпреки че е особено подходящ за тези, които са чувствителни към сол.

Nova N-K има по-висока разтворимост от останалите калиеви торове.

В хидропонните системи калия в нитратна форма не се конкурира с калция в зоната на корена.

Nova N-K осигурява баланс N: K от 13:46, което прави продукта идеален за култури с големи нужди от калий. Nova N-K съдържа азот в нитратна форма, който лесно се усвоява от растенията. Благодарение на синергичния ефект между NO3 - и K2O, растенията могат да постигнат високи нива на абсорбция и на двата елемента.


Nova N-K може да се използва във всяка система за торене и за всички култури без значение дали са в  почва или хидропоника.

 В  хидропониките може да се смесва в един резервоар с торове на основата на калций.Може да се използва по време на всички етапи на растеж, от засаждане до прибиране на реколтата.


Препоръчителна доза :10-15 кг / 100 литра вода

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събит