Меню
Количка

КАЛИЕВ НИТРАТ NOVA N-K 13.5-0-46 25кг

КАЛИЕВ НИТРАТ NOVA N-K 13.5-0-46 25кг
КАЛИЕВ НИТРАТ NOVA N-K 13.5-0-46 25кг
КАЛИЕВ НИТРАТ NOVA N-K 13.5-0-46 25кг
КАЛИЕВ НИТРАТ NOVA N-K 13.5-0-46 25кг
КАЛИЕВ НИТРАТ NOVA N-K 13.5-0-46 25кг
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС

Калиев нитрат Nova N-K включва азот под формата на нитрати, който остава до голяма степен в почвения разтвор и става незабавно достъпен за усвояване от растенията.

Nova N-K може да се използва върху всички видове почви.

Този продукт е подходящ за всички култури, въпреки че е особено подходящ за тези, които са чувствителни към сол.

Nova N-K има по-висока разтворимост от останалите калиеви торове.

В хидропонните системи калия в нитратна форма не се конкурира с калция в зоната на корена.

Nova N-K осигурява баланс N: K от 13:46, което прави продукта идеален за култури с големи нужди от калий. Nova N-K съдържа азот в нитратна форма, който лесно се усвоява от растенията. Благодарение на синергичния ефект между NO3 - и K2O, растенията могат да постигнат високи нива на абсорбция и на двата елемента.


Nova N-K може да се използва във всяка система за торене и за всички култури без значение дали са в  почва или хидропоника.

 В  хидропониките може да се смесва в един резервоар с торове на основата на калций.Може да се използва по време на всички етапи на растеж, от засаждане до прибиране на реколтата.


Препоръчителна доза :10-15 кг / 100 литра вода

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!