Меню
Количка

КАЛИЕВ СУЛФАТ (ГРАНУЛА) KALI 50кг

КАЛИЕВ СУЛФАТ (ГРАНУЛА) KALI 50кг
Нов
КАЛИЕВ СУЛФАТ (ГРАНУЛА) KALI 50кг
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС
Вземи 20 бр. или повече на цена 85.00лв за бр.

Гранулиран, висококонцентриран тор с два хранителни елемента – Калий (К2O) 50 % и Сяра (SO3) - 45 %.


Напълно разтворим във вода, поради което хранителните елементи калий и сяра са директно усвоими за растенията.


Практически безхлорен тор (max 1% Cl) и това е идеален източник на калий за чувствителни на хлор култури.


Има нисък индекс на засоляване в сравнение с други калиеви торове, поради което е особено подходящо за торене на доходоносни оценени култури и при интензивно отглеждане на културите.


Природен продукт, тъй като се получава от естествени суровини.


Не е хигроскопичен и затова се съхранява добре.


Съдържащите се в калиевия сулфат хранителни елементи - калий и сяра са решаващи фактори за намаляване на повишаването. Те играят основна роля в обмяната на веществата в растенията, като например синтез на захари и скорбяла, образуване на белтъчини, транспортиране на асимилати и активиране на ензимите.


Торените с калиев сулфат плодове и зеленчуци получават по-добро оцветяване. Съдържанието на захари се увеличава, а ароматът се усилва. Плодовете стават по-привлекателни за потребителите.


Калиевият сулфат повишава здравината на растителните тъкани при плодовете и зеленчуците, с което се подобрява съхраняемостта и транспортабилността им, както и благоприятността за преработвателност и консервиране.


Калиевият сулфат подобрява качеството на тютюна, като размера на листата и повишената устойчивост на заболяванията. Ниското съдържание на хлор

осигуряваме по-висока горяемост на тютюна.


ПРИМЕРНИ НОРМИ ЗА ТОРЕНЕ С КАЛИЕВ СУЛФАТ:


Краставици - 20-24 кг/дка

Картофи - 24-36 кг/дка

Лук - 24-30 кг/дка

Фасул - 18-22 кг/дка

Тютюн Ориенталски - 14-18 кг/дка

Тютюн Вирджиния - 20-24 кг/дка

Тютюн Бърлей - 26-32 кг/дка

Памук - 16-18 кг/дка

Ягодоплодни - 12-20 кг/дка

Лозя - 16-22 кг/дкаПроизводител: K+S Minerals and Agriculture GmbH

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!