Меню
Количка

МЕДЕН СУЛФАТ/СИН КАМЪК 25КГ

МЕДЕН СУЛФАТ/СИН КАМЪК 25КГ
МЕДЕН СУЛФАТ/СИН КАМЪК 25КГ
Извън наличност
МЕДЕН СУЛФАТ/СИН КАМЪК 25КГ
МЕДЕН СУЛФАТ/СИН КАМЪК 25КГ
МЕДЕН СУЛФАТ/СИН КАМЪК 25КГ
  • Наличност: Извън наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ

Варианти на продукта

ОПИСАНИЕ:


Медният сулфат е химично съединение и обикновена сол на мед, известен още като Меден (II) сулфат, Син камък или Син Витриол. Той е син на цвят в пента хидрат, бял в моно и сив в безводен. Меден сулфат пента хидрат е стабилна форма на меден сулфат, за производството му се използва меден метал и концентрирана сярна киселина.

Медният сулфат се използва като добавка в храните за животни за насърчаване на растежа и коригиране на медния дефицит при животните.

Основно приложение на меден сулфат е в селскостопанската индустрия. Може да се използва като тор, за да помогне за коригиране на недостига на мед в почвата. В допълнение, той действа като превантивен фунгицид. Смесва се с гасена вар, известна като Бордолезова смес. Използва се за предотвратяване на растежа на гъбички върху плодове като грозде. Освен за растения се прилага и при говеда, овце и коне чрез изготвяне на вани за крака, съдържащи меден сулфат, за да помогнат за предотвратяване и лечение на гъбички. Друго голямо приложение на меден сулфат е в минната промишленост, където той се използва в процеса на флотация главно в рудници от олово, цинк и злато. В металодобивната промишленост медният сулфат може да се използва при медно покритие.

СЪДАРЖАНИЕ:

CuSO4.5H2O           min. 98.00% 

Cu                              min. 25.00% 

Pb                              max. 100 mg/kg 

As                              max. 10 mg/kg 

Cd                              max. 10 mg/kg 

Hg                              max. 0.5 mg/kg   

Ni                               max. 100 mg/kg 


Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!