Меню
Количка

НПК 12-6-36+2.5MgO+TE Solar 25кг

НПК 12-6-36+2.5MgO+TE Solar 25кг
Нов
НПК 12-6-36+2.5MgO+TE Solar 25кг
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС
ПРЕДИМСТВА
Специално подбраното съотношение на хранителни вещества в крайните фази на вегетация. Допринася за интензивно плододаване и равномерно узряване. Стимулира натрупването на захари, нишесте, протеини в плодовете, грудките и кореноплодните. Подобрява вкуса, външния вид и съхраняемоста на плодовете и зеленчуците. Благодарение на високото съдържание на калий оптимизира водния режим, стимулира устойчивостта на суша и при условия на замръзване. Не съдържа натрий, хлор и тежки метали, изработен е от екологично чисти суровини, бързо и напълно се разтваря във вода. Съдържа микроелементи, включително във високо ефективна хелатна форма (EDTA). Идеален за листно приложение на култури на открито. Препоръчва се също за използване в системи за фертигация и за сезонни (почвени) оранжерии.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Общия азот (N) 12%
включително
Нитратен азот 10,6%
Амониев азот 1,4%
Амиден азот -
Водоразтворимите фосфати по отношение на Р₂О₅ 6%
Водоразтворимия калий K₂O 36%
Сулфатите по отношение на S 2%
Магнезий по отношение на MgO 2,5%
неразтворимия остатък-не повече 0,1%
ронливост 100%
микроелементи (* – в хелатна форма), не по-малко от :
– Бор (B) 0,02%
– Мед (Cu)* 0,01%
– Желязо (Fe)* 0,1%
– Манган (Mn)* 0,05%
- Молибден (Mo) 0,01%
– Цинк (Zn)* 0,01%

СЪХРАНЕНИЕ:
Да се ​​съхранява в сухо изолирано помещение, далеч от влага и пряка слънчева светлина.

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!