Меню
Количка

НПК 15-30-15+ТЕ Sylen 25кг

НПК 15-30-15+ТЕ Sylen 25кг
Нов
НПК 15-30-15+ТЕ Sylen 25кг
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС

Sylen Solubles е пълна гама от формулирани NPK торове с висококачествени суровини, напълно разтворими във вода, без хлор и ниско рН, поддържащи поливната система чиста.

Източник на балансирано и ефективно снабдяване с хранителни вещества и специално формулиран за капково напояване, тези продукти съдържат хелатни микроелементи и Humic комплекс HFS 18.

Тази гама отговаря на хранителните изисквания на културите през целия цикъл, което води до по-високи добиви и качествен добив при изграждане и укрепване на хумичните стойности на почвата.

Какви са предимствата на Complex HFS 18?

HFS 18 подобрява плодородието на почвата и растежа на растенията. Известно е, че произвежда няколко вида ефекти: физични, химични и биологични, както и екологични ефекти.

Подобрява структурата на почвата, увеличава капацитета за задържане на вода и увеличава аерирането на почвата.

Подобрява и оптимизира усвояването на хранителни вещества и вода от растенията.

Действа като естествен хелатор за метални йони и насърчава усвояването им от корените.

Запазва водоразтворими неорганични торове в кореновите зони и намалява излугването.

Насърчава превръщането на хранителни елементи във форми, достъпни за растенията.

Засилва усвояването на азота от растенията.

Помага за премахване на хлорозата и наличието на токсични вещества в почвите.

Стимулира растежа и разпространението на желаните микроорганизми в почвата.

Повишава естествената устойчивост на растенията срещу болести и вредители.

Стимулира растежа на растенията (по-високо производство на биомаса) и повишава качеството на добивите.

Намалява проблема със свръхсоляването при прилагането на водоразтворими минерални торове.

Sylen Solubles 15-30-15 + TE е напълно разтворима формула с високо съдържание на фосфор, специално предназначена за начални етапи, за да се увеличи инсталирането и развитието на корените, както и за критични етапи, когато се изисква търсене на наличен фосфор. Произвежда се с висококачествени суровини, хелатни микроелементи и HFS 18.

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!