Меню
Количка

ЯРА МИЛА БЛУСТАР 12-12-17+16.5SO3+0.1Fe+0.01Zn-50кг

ЯРА МИЛА БЛУСТАР 12-12-17+16.5SO3+0.1Fe+0.01Zn-50кг
ЯРА МИЛА БЛУСТАР 12-12-17+16.5SO3+0.1Fe+0.01Zn-50кг
Извън наличност
ЯРА МИЛА БЛУСТАР 12-12-17+16.5SO3+0.1Fe+0.01Zn-50кг
ЯРА МИЛА БЛУСТАР 12-12-17+16.5SO3+0.1Fe+0.01Zn-50кг
ЯРА МИЛА БЛУСТАР 12-12-17+16.5SO3+0.1Fe+0.01Zn-50кг
  • Наличност: Извън наличност
  • Вид: ЦЕНА ЗА БРОЙ

YaraMila BLUSTAR

NPK 12-12-17 + 16.5SO3 + 0.1Fe + 0.01Zn

Нова стабилизирана комплексна гранула, с контролирано освобождаване на основните хранителните елементи. Комплексен тор съдържащ незаменимите основни хранителни елементи азот, фосфор и калий, както и важните секундерни и микроелементи необходими на всички земеделските култури - сяра, цинк и желязо. Стабилизираната гранула е ново научно постижение и се характеризира с контролирано освобождаване на хранителните елементи. Така хранителните елементи са защитени и са с удължен период на разположение за усвояване от растенията в сравнение с други типове торове. Контролирано отделя хранителните вещества и ни предпазва от загуби. Това прави този специален продукт изключително ефективен и икономически изгоден. Ползваните мембрани са органични, биоразграждащи се и не замърсяват природата. Не са ползвани пластмаси и вредни инхибитори. Изчислени са и изработени по начин, който да хранят растенията в рамките на една вегетация, с минимални остатъци за следващата култура. Частиците на хранителните вещества са такива, че преминават през мембраната на етапи, следвайки нуждите на културите.

Кога да го прилагаме за максимална ефективност:

Най-добре е да се внася в началото на технологията на отглеждане на културите - със сеитбата или с разсаждането. Необходимо е да се внесе с обработките на дълбочината, където ще се развива основната хранеща растението коренова система. Може да се прилага и със сеитбата.

Защо е толкова ефективен:

-   Няма загуби от излитане и измиване.

- Постепенно отделяне на хранителните вещества, с максимален пик съвпадащ с нуждите на растенията.

-  Наличен за усвояване до корените на растенията. Без да се блокират хранителни вещества.

-     Напълно усвоими хранителни вещества.

-    Перфектна комбинация от хранителни елементи идеални за българските климатични и почвени условия.

-  Хранителните вещества са нанесени на контролирани пластове със специален размер на частиците, между които има специални мембрани, които ни дават ефекта на контролирано отделяне на хранителните вещества. Те ги защитават от загуби и блокиране и дават постоянен поток от контролирани и гарантирани хранителни вещества за земеделските култури.

-    YaraMila BLUSTAR е особено подходящ за основно торене, за получаване на производства с отлични стандарти за качество, без загуби и замърсяване на природата.

 - Азота е в две форми нитратна и амониева, за да се задоволят най-непосредствените нужди и на културата и за по-постепенна наличност през цялата вегетация.

-   Разтворимостта на фосфора е много висока, повече от 80%. Фосфора е в от две форми ортофосфати и p-extend. Фосфора е лесно усвоим за растенията и осигурява храненето на растенията през цялата вегетация.

-  Наличието на сяра предотвратява всякакви недостатъци и има положително действие при усвояването на азота и при синтеза на протеини.

-    В допълнение, YaraMila BLUSTAR съдържа цинк и желязо, необходими за вегетативния цикъл, за фотосинтетични и метаболитни процеси, което допринася значително за ранния цъфтеж на културите.

-  Качеството на гранулите позволява равномерно разпределение, дори локализирано. YaraMila BLUSTAR има добър размер на гранулите и е оцветен в синьо. Качеството е гарантирано от Yara.

-  Характеризира се със специфичната реакционна формулировка на компонентите, които се съдържат постоянно и балансирано във всяка гранула. По този начин растението абсорбира постоянни и оптимални количества хранителни вещества.

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!