Меню
Количка

ТОРФ/ПОЧВЕН СУБСТРАТ SULIFLOR SF1 250л

ТОРФ/ПОЧВЕН СУБСТРАТ SULIFLOR SF1 250л
Търсен продукт
ТОРФ/ПОЧВЕН СУБСТРАТ SULIFLOR SF1 250л
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС
Вземи 12 бр. или повече на цена 37.50лв за бр.

Варианти на продукта

СУЛИФЛОР


Торфът е основен компонент за производство на субстрати поради отличните му свойства. Той има висока порьозност, висок капацитет за задържане на вода, ниско рН, ниско съдържание на хранителни вещества. Добавянето на варовик и торове превръща торфа във високорастяща среда за отглеждане. Скринирането на торф в различни фракции помага да се получат субстрати с широк спектър от физически свойства. Много фирми за градинарство или озеленяване предпочитат тъмен торф, защото това е:


По-висок воден капацитет - задържа водата за по-дълъг период

Загуба на по-малко вода чрез изпаряване и отводняване

Предимство в горещия климат или лятото

По-добра наличност на вода / точка на увяхване

Богат на хуминова киселина, която стимулира растежа на корените

По-добро буфериране - както за вода, така и за хранителни вещества / повишена сигурност на културите

Компактен растеж на растенията

По-добър срок на годност

По-високо съдържание на органична материя


ПОДДРЪЖКА СУБСТРАТ SF1

Суров материал. Тъмен торф, без плевели, болести и примеси, различни степени на хумификация H3 - H6.


Структура - финна.


Основни добавки:


Калцитни и доломитни варовици. Регулира pH на субстрата, доставя основни растителни хранителни вещества Ca + Mg.


pH 5.5.-6.5 


Торове:

Ниво на торене - НИСКО. Тор, съдържащ N-P2O5-K2O 14:16:18, микроелементи (други видове тор се предлагат по специална заявка).


 Бързото намокряне и повторно намокряне, подобрява дренажа, увеличава максимално прилаганите торове и хранителни вещества.


Информация за безопасност:

Субстратите нямат вредно въздействие върху хора, животни и околната среда, когато се използват в съответствие с инструкциите за употреба. Време за съхранение - неограничено.


SULIFLOR SF1 Размножаващият субстрат SF1 е подходящ за широк спектър от нарастващи нужди, особено когато се желае по-рядко поливане. Има фина структура, ниско ниво на тора. Този субстрат се препоръчва за покълване на семена , за постеля и зеленчукови растителни култури.

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!