Меню
Количка

ТРЕВНА СМЕС SHADY GARDEN GLOBAL GRASS 1кг

ТРЕВНА СМЕС SHADY GARDEN GLOBAL GRASS 1кг
ТРЕВНА СМЕС SHADY GARDEN GLOBAL GRASS 1кг
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС

Варианти на продукта

Шейди Гардън


Перфектна за създаване на тревна площ около дома ви, ако вашата градина се състои предимно от светла или частично засенчена земя. Специално подбраните сортове трева ще създадат ефекта на теснолистна буйна зелена тревна площ.


Състав:

Червена власатка MAXIMA 1 / GLIDA – 25%

Тръстиковидна власатка STARLETT / KORA – 5%

Овча власатка RIDU / BORNITO – 5%

Английски райграс GRYPS / GRISPY – 50%

Фуражен райграс DESPERATO / BLEFIX – 15 %


ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА :


*Почистете избраната площ от камъни и плевели.


*Разкопайте на дълбочина 7-10см, заравнете с гребло.


*Добавете подходящ почвен комплексен тор.


*Най-подходящ срок за посяване от март до септември.


*Преди сеитба старателно разбъркайте семената.


*Засейте равномерно семената – ½ по дължината и ½ по ширината на площта.


*Заравнете с гребло без да придърпвате пръстта.


*Валирайте с валяк или друго подръчно средство.


*Напръскайте засятата площ с инсектицид.


*Полейте след засяване и поддържайте горния слой на почвата влажен до поникване на семената.
Първата коситба направете когато тревата израсне до около 10см.


Косете площта редовно ,но не твърде ниско –на височина около 4см.


Поливането трябва да се извършва рано сутрин или вечер. Не допускайте прекалено пресъхване на горния почвен слой –това ще влоши външния вид на тревната площ.


Tорете всяка пролет и есен с подходящ комплексен тор. По този начин тревата ще е с наситен цвят и oстойчева на екстремни условия и болести.

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!