Меню
Количка

КАРБАМИД УРЕЯ ГРАНУЛАТ АГРОПОЛИХИМ 40кг

КАРБАМИД УРЕЯ ГРАНУЛАТ АГРОПОЛИХИМ 40кг
КАРБАМИД УРЕЯ ГРАНУЛАТ АГРОПОЛИХИМ 40кг
Извън наличност
КАРБАМИД УРЕЯ ГРАНУЛАТ АГРОПОЛИХИМ 40кг
КАРБАМИД УРЕЯ ГРАНУЛАТ АГРОПОЛИХИМ 40кг
КАРБАМИД УРЕЯ ГРАНУЛАТ АГРОПОЛИХИМ 40кг
  • Наличност: Извън наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ

Карбамидът е азотен тор с високо съдържание на активно вещество - 46%. Химическата формула на карбамида е близка по състав до органичната формула на уреята, която и дава редица предимства при масово използване за подхранване на земеделските култури.


Взаимодействието на тора с пощенската среда в протича по много различен начин в сравнение с Амониевия нитрат. При отделянето на активното вещество от карбамида, за да се достигне до най-достъпа до растителната форма, азотата преминава през най-важните процеси, се свържете с въвеждането и фиксацията му. Някои от процесите са чисто химични, други - биологични или физични.


След попадането на карбамида в пощата той се разделя на разтваряне от почвена влага, след това част от него преминава през процеса на нитрификация и се получава нитратен анион (NO3-), който е достъпен за растенията на храната. Друга част от продукта попада в микроорганизмите и подхранването на метаболитни процеси, след отмиране на тези микроорганизми протича процес на амонификация, след това отново на процеса на нитрификация, който се получава в хранителната форма на азота.


Това обуславя по равномерно протичане на процесите, в които карбамида отдава активно си вещество в пощата към растенията постепенно.

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!