Меню
Количка

УАН/UAN 32% 10л

УАН/UAN 32% 10л
УАН/UAN 32% 10л
Нов
УАН/UAN 32% 10л
УАН/UAN 32% 10л
УАН/UAN 32% 10л
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС

Варианти на продукта

Общи сведения:

Течен азотен тор в България се произвежда единствено от Агрополихим АД. Продуктът е познат и широко използван от дълги години в земеделското производство на най-развитите страни в Европа, Северна и Южна Америка.


Течният азотен тор е най-прецизното решение за азотно подхранване. Подходящ за почти всички видове земеделски култури, течният азотен тор е универсално решение за модерния земеделец.


Течният азотен тор е с общо съдържание на активно вещество 32%. Може да се прилага по време на цялата вегетация. Поради специфичните си качества може да се прилага при предсеитбено подхранване, за вегетативно приложение и за коригиращи подхранвания.


Употребата на течен азотен тор трябва да става при точно определени метеорологични условия и стриктно спазване на препоръчителната торова норма. Точната технология на приложение е изключително важна, за да се избегнат пригори.

Предимства:

В следствие на специфичните му физико-химични свойства течният азотен тор има много предимства:


-Съдържа три форми на азот — амидна, амониева и нитратна, което предполага по-равномерно и продължително отдаване на активното вещество и намалява процента на денитрификацията.

-Значително по-ниски загуби от излитане дори при липса на оптимална влажност поради незначителното изпарение, дължащо се на съставната му формула и високото относително тегло — загубите на азот с около 30% по-малко спрямо амониевия нитрат и карбамида.

-По-равномерно и качествено разпръскване и по-бърз ефект от торенето.

-Максимално използване на активното вещество дори при високи температури, без да е нужно инкорпориране в почвата.

-Неутралност по отношение на окисляване на почвата. -Карбамидът, който под влияние на уробактериите в почвата се амонифицира до амониев карбонат, предизвиква алкална реакция и неутрализира киселата реакция на нитратния азот.

-Запазва качествата си, независимо от периода на съхранение.

-При комбинирано внасяне с хербициди се реализира икономия до 20% от хербицида, при това без да се използват прилепители. Сместа от течен азотен тор и хербициди има ниска степен на фитотоксичност, което я прави приложима във всички фази на растежа.

-Гарантира сигурност при употреба — не е пожароопасен, взривоопасен или токсичен.

-Може да се транспортира и съхранява във всички видове цистерни и съдове от неръждаема стомана или изкуствен материал, които са изправни.

-Може да се комбинира с мероприятията по растителна защита и е съвместим е за използване и при капково напояване и всякакви типове напоителни системи без да запушва филтрите и частите на системата.

Техническа характеристика:

Отговаря на изискванията на Регламент 2003/2003 за минерални торове с високо съдържание на азот.


Състав-Стандарти и норми


Карбамид-мин. 34,5 ±1%

Амониев нитрат мин.-45,7 ±1%

Общ азот-мин. 32,0%

Свободен амоняк-0–300 ppm

Инхибитор-100–140 ppm

Вода-макс. 20,2%


Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!