Меню
Количка

МАГНЕЗИЕВ СУЛФАТ ХЕПТАХИДРАТ ADOB 25кг

МАГНЕЗИЕВ СУЛФАТ ХЕПТАХИДРАТ ADOB 25кг
Нов
МАГНЕЗИЕВ СУЛФАТ ХЕПТАХИДРАТ ADOB 25кг
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС

Характеристики:

ADOB® Магнезиев сулфат хептахидрат (Епсомова сол) е специален тор с високи концентрации на магнезий (MgO-16,3%) и сяра (SO3-32,5%). Благодарение на патентован производствен процес, ADOB® магнезиев сулфат хептахидрат се характеризира с няколко уникални свойства. Разтворимостта на продукта е 0,7 kg/l при 20oC и бързото и пълно разтваряне във вода прави хранителните вещества бързо достъпни за растенията. Торът е формулиран като 100% водоразтворими, свободно течащи кристали без никакви примеси. В резултат на относително ниската хигроскопичност няма риск от слепване.


ADOB® Магнезиев сулфат хептахидрат е ефективен източник на магнезий и сяра и се препоръчва главно за листно приложение, хидропоника и фертигация. Високата концентрация на хранителни вещества в този тор отговаря на нуждите дори на най-взискателните растения. Препоръчва се за превантивно и основно торене на всички култури.


ADOB® магнезиев сулфат хептахидрат осигурява бързо и ефективно торене на растенията с двете вторични хранителни вещества, които съдържа. Магнезият е централен компонент на молекулата на хлорофила; като такъв е от съществено значение за оптималната фотосинтеза. Той също така подобрява каталитичната активност на много ензими чрез установяване на точна геометрия между ензима и неговия субстрат. Сярата е уникално важна част от три аминокиселини, което я прави важна за всички известни структурни и функционални протеини (ензими). Той е особено важен за маслодайните и протеиновите култури, което обяснява защо се счита за третото основно хранително вещество за растенията след азота и фосфора за маслодайни семена, соя, фураж и царевица. Все повече нови доказателства сочат голямото значение на сярата в защитните механизми на растенията срещу биотични и абиотични стресове.


ADOB® Магнезиев сулфат хептахидрат е ефективен продукт за коригиране на дефицит на магнезий и сяра и за лечение на физиологични заболявания, които те причиняват.


Опаковка: 25кг

EC тор

Произход: Полша


Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!