Меню
Количка

МАГНЕЗИЕВ СУЛФАТ ICL 25кг

МАГНЕЗИЕВ СУЛФАТ ICL 25кг
Извън наличност
МАГНЕЗИЕВ СУЛФАТ ICL 25кг
  • Наличност: Извън наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС
Вземи 40 бр. или повече на цена 46.50лв за бр.

Nova Mag-S 0-0-0+16MgO+32SO3  ICL е магнезиев сулфатен тор, осигуряващ напълно разтворими хранителни вещества с висока чистота които са бързо разтворими във вода. Магнезият е централният атом в молекулата на хлорофила. Следователно неоптималните количества на магнезий за културата намалява фотосинтетичния капацитет на растенията и в последствие техните качествени характеристики ще бъдат нарушени. 

Основни предимства:

*Високоефективен източник на магнезий и сяра, повишаващ активността на хлорофила и синтеза на аминокиселини.

*Продуктът не съдържа азот, което помага за лесно регулиране на програмата за торене.

*Nova Mag-S е един от най-богатите на магнезий и е напълно водоразтворим.


Nova Mag-S може да се прилага чрез фертигация с практически всички други разтворими торове, но когато се приготвят концентрирани основни разтвори, не трябва да се разтваря с торове, съдържащи фосфати, напр. Nova MAP, Nova PeaK, урея-фосфат или фосфорна киселина, нито с калциеви торове (напр. Nova Calcium). Комбинацията му с калиеви торове също е ограничена. Следователно, той трябва да се разтвори в отделен резервоар,например с микроелементите.


Препоръчителна доза на разреждане в основни разтвори = 15 kg / 100 литра вода.


Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!