Меню
Количка

НПК 8-12-20+4Ca+2Mg+22S Sulf Active Fertiberia 25кг

НПК 8-12-20+4Ca+2Mg+22S Sulf Active Fertiberia 25кг
Извън наличност
НПК 8-12-20+4Ca+2Mg+22S Sulf Active Fertiberia 25кг
  • Наличност: Извън наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС
Вземи 40 бр. или повече на цена 52.00лв за бр.

SulfActive 8-12-20+4Ca+2Mg+22S е част от линията модерни комплексни торове, обогатени с полисулфат. Съставът му с три силно разтворими магнезиеви, калиеви и калциеви сулфати гарантира по-пълно и ефективно торене на най-взискателните култури, подобрявайки резултатите и добивите спрямо традиционните формули и предлагайки на фермера перфектен баланс между най-ефективните суровини съчетано с напреднала технология.


Резултатът е продукт който е много гъвкав и балансиран, който задоволява нуждите на шесте основни хранителни вещества , необходими за културите.


Полисулфат: това е естествено съединение, с много висока разтворимост и напълно усвояемо . Неговият състав на базата на магнезиев сулфат, калиев сулфат и калциев сулфат осигурява уникален състав от основни хранителни вещества и по -ниско съдържание на хлор .


Азот: Той е решаващ за растежа и развитието на растението. Освен това е основен компонент в протеините. 


Фосфор: Високата му разтворимост във вода улеснява транспортирането му до корена на растението. Благоприятства развитието на корените и дава сила на културата. Той е компонент на нуклеиновите киселини и липидите.


Калий: Повишава устойчивостта на културите към студ и суша. Той е от съществено значение за метаболизма, фотосинтезата и активирането на ензимите.


Калций: Подпомага развитието на корените, измества Na в солените почви и е незаменим фактор в културите.


Магнезий:Той е от съществено значение за варовикови почви с високо pH .Подобрява опрашването и заформянето на плодовете, като по този начин благоприятства за по-високи производство.


Сяра: Регулира наличността на азот и мобилизира фосфор,калий и микроелементи в почвата.

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!