Меню
Количка

НПК 8-20-30+2S (ТОР ЗА КАРТОФИ)-50кг

НПК 8-20-30+2S (ТОР ЗА КАРТОФИ)-50кг
НПК 8-20-30+2S (ТОР ЗА КАРТОФИ)-50кг
Търсен продукт Извън наличност
НПК 8-20-30+2S (ТОР ЗА КАРТОФИ)-50кг
НПК 8-20-30+2S (ТОР ЗА КАРТОФИ)-50кг
НПК 8-20-30+2S (ТОР ЗА КАРТОФИ)-50кг
  • Наличност: Извън наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС
Вземи 20 бр. или повече на цена 80.00лв за бр.

НПК 8-20-30+2S

Комплексен гранулиран тор.


Описание на продукта:


Многокомпонентна гранулирана тор с равномерни гранули, 1-5 мм. Гранулата съдържа всички основни съставки: азот, фосфор, калий и сяра, които са разтворими във вода и лесно се абсорбират от растенията.


Цел и приложение:


Това е много добър тор за пролетта и есента. Препоръчва се внасяне в почвата, но може да се използва и при горната обработка, например на постоянни насаждения или в овощни градини. Най-добрият резултат се получава, като се прилага преди сеитба заедно със смесване на тора в почвата. Може да се използва на всички видове почви. Той е идеален за торене на всички видове култури: зимни и летни зърнени култури, фуражни и кореноплодни растения, както и за тревни площи, зеленчуци и овощни градини.Особенно е подходящ за картофи заради калият, съдържащ се в тора който засилва вкореняването на растенията, допринася за правилното развитие и повишава устойчивостта на замръзване и засушаване. 

NPK 8-20-30

Хранителните вещества:


Общ азот (N): 8%

Азот (N) като амоний: 8%

Общ фосфорен пентоксид (P2O5): 20%

Фосфорен пентоксид (P2O5) разтворим в неутрален разтвор на амониев цитрат и вода: 20%

Фосфорен пентоксид (P2O5) разтворим във вода: 18%

Калиев оксид (K2O) разтворим във вода: 30%

Серен триоксид (SO3) разтворим във вода: 2%

 


Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!