Меню
Количка

ПАТЕНТКАЛИ-Patentkali 2кг

ПАТЕНТКАЛИ-Patentkali 2кг
Търсен продукт
ПАТЕНТКАЛИ-Patentkali 2кг
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС

Варианти на продукта

Patentkali

EC FERTILIZER

30% K2O водоразтворим калиев оксид

10% MgO водоразтворим магнезиев оксид

42,5% SO3 водоразтворим серен триоксид

Описание

Patentkali е специален калиев тор с високо съдържание на магнезий и сяра. Хранителните вещества присъстващи под формата на сулфат, са водоразтворими и следователно веднага са достъпни за усвояване от растенията.

Patentkali не се влияе от рН на почвата и затова е подходящ за приложение на всички места.

Patentkali осигурява добър периметър на разпръскване благодарение на равномерния спектър на частиците, като позволява прецизно разпределение дори при широка широчина на разпръскване.

Patentkali е одобрен съгласно Регламент (ЕО) 834/2007 и (ЕО) 889/2008 за използване в системи за биологично земеделие.

Приложение

Patentkali е особено подходящ за снабдяване с хранителни вещества за чувствителни към хлорид селскостопански, градинарски и горски култури поради ниското си съдържание на хлориди от макс. 3% Cl.

В някои култури драстично намалените атмосферни отлагания на сяра вече водят до симптоми на дефицит на S, което може да бъде предотвратено само при достатъчно приложение на сяра. Patentkali, с гарантирано 42,5% съдържание на сяра (SO3) е в състояние да облекчи този дефицит поради непосредствената наличност на неговите хранителни вещества в растенията.

Patentkali е изключително подходящ за използване при картофи, зеленчуци, плодове, грозде, лозя, слънчоглед и други култури със специално предназначение.

Patenkali може безопасно да се прилага върху всички култури малко преди момента на поникване или при засаждане.

На някои почви Patentkali трябва да се прилага през пролетта, за да се избегнат потенциални загуби на хранителни вещества през зимата.

Подходящ за биологично земеделие.

Patentkali се добива от естествени солни находища в Европа, които са се образували при изпаряването на морската вода преди много милиони години.Поради естествения си произход и минималната обработка в нашите фабрики за торове, Patentkali е подходящ за биологично земеделие съгласно Регламент (ЕО) 834/2007 и (ЕО) 889/2008. Patentkali също е сертифициран от Soil Association (UK) за използване в системи за биологично земеделие.

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!