Меню
Количка

ЕКСТРАКТ ОТ ВОДОРАСЛИ 1кг

ЕКСТРАКТ ОТ ВОДОРАСЛИ 1кг

Водораслите имат за цел да увеличат производителността в селското стопанство.Чрез използване на лесно и опростено приложение в подходящото време, се спомага за усвояването на хранителните вещества в растенията и изграждането на по-силни структури на растителните клетки.По този начин се увеличава добива и се постига по-висока възвращаемост на земеделския производител.


Приложение:


Препоръчва се използването на екстракт от морски водорасли върху растения,които имат неправилно пожълтяла зеленина предполагаща недостиг на микроелементи. Диагностицирането на тези признаци е много трудно за повечето домашни градинари. Най-сигурният начин да се установи е анализът на листните тъкани Този метод обаче е скъп, поради което прилагането на широкия спектър от хранителни микроелементи, открити във екстрактите от морски водорасли, може да бъде ефективно средство за защита.Дефицитът на микроелементи в растенията обикновено се причинява от почви с лоша структура, слабо дренирани, студени или с твърде високо или твърде ниско рН. В тези ситуации, пръскането с водораслите може да помогне най-много.Съдържание:


алгинова киселина     - 16%          


Органична материя    - 50%


Азот                              - 1.00%


Калиев оксид(K2O)      - 16-21%


Цитокинин и гиберелин:600-800 ppm


Разтворимост  - 100%


Приложениение:


150гр/дка листно


50гр/дка листно с препарат


200гр/дка в капково

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!