Меню
Количка

КАЛЦИЕВ НИТРАТ DUCANIT 25kg

КАЛЦИЕВ НИТРАТ DUCANIT 25kg
КАЛЦИЕВ НИТРАТ DUCANIT 25kg
КАЛЦИЕВ НИТРАТ DUCANIT 25kg
КАЛЦИЕВ НИТРАТ DUCANIT 25kg
КАЛЦИЕВ НИТРАТ DUCANIT 25kg
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС
Вземи 40 бр. или повече на цена 43.00лв за бр.

Оранжерийна калциева селитра DUCANIT 25 кг

Състав: азот - 15,5%, калций - 26,3%


99,9% салтертер разтворим във вода. Използва се за торене и листно торене. DUSLO производител.


Калциев нитрат за разтваряне във вода.Състав на тора:% (m / m)Общ азот (N)

15.5%

Азотен азот (N-NO3)

14,4%

Амониев азот (N-NH4)

1,1%

Калций, изразен в СаО

26,3%


Разтворимост: 99.9%Приложение на тор:


Калциевият нитрат се използва за торене на растения с воден разтвор на тор чрез поливане (торене), както и за листно (некоренно) торене.


Употреба:


В зависимост от вида и фазата на развитие на растенията:


а) торене - концентрация 0,05 - 0,15% (0,5 - 1,5 kg / 1000 l вода)

б) листно торене - концентрация 0,2 - 1% (2-10 кг) / 1000 л вода.


Време за нанасяне: Пръскането трябва да се извършва в късния следобед или вечер.


Метод за съхранение на тор:


Торът трябва да се съхранява в оригинални торбички, съхранявани в сухи и сенчести помещения. Ducanit има високи хигроскопични свойства. След отваряне на торбата и частична консумация на тор, торбата трябва да се запечата отново, а останалите торове да се използват първо.


Предпазни мерки:


Торът е вреден продукт при поглъщане.

В случай на злополука трябва да се потърси спешна медицинска помощ. Ако тор ви попадне в очите, измийте ги с много чиста вода.


Защитните ръкавици трябва да се използват за продължителна работа с тор, а в случай на запрашаване да се използва защита на дихателните пътища и очите.


Опаковка: 25 кг

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!