Меню
Количка

КАЛЦИЕВ НИТРАТ Haifa 25кг

КАЛЦИЕВ НИТРАТ Haifa 25кг
КАЛЦИЕВ НИТРАТ Haifa 25кг
КАЛЦИЕВ НИТРАТ Haifa 25кг
КАЛЦИЕВ НИТРАТ Haifa 25кг
КАЛЦИЕВ НИТРАТ Haifa 25кг
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС

Haifa Cal ™ GG

Оранжериен калциев нитрат

15.5-0-0 + 26.5 CaO - Напълно разтворим във вода


Химичен анализ:

Азот (N) общо - 15,5%

Амонячен азот (N-NH4) - 1,1%

Нитрат-Азот (N-NO3) - 14.4%

CaO - 26,5%

Ca - 19%

Силните клетъчни стени защитават вашите култури, като осигуряват по-здрав растеж и по-дълъг срок на годност.

Гамата Haifa Cal ™ ви позволява да изберете точния клас и формула на калциев нитрат, за да увеличите максимално силата на реколтата.

Калцият е „качествено хранително вещество“, което повишава качеството на добива и удължава срока на годност. Тъй като мобилността на калций в растението е ограничена, той трябва да се доставя през целия растежен сезон, за да поддържа адекватни нива в растителните тъкани и да гарантира правилното развитие.

Калций в растението:

Калцият е от съществено значение за изграждането на клетъчните стени. Лошото снабдяване с калций пречи на тази важна функция, което води до нарушен растеж и деформация на кореновите връхчета, младите листа и връхчетата на издънките. Освен това по-слабите клетки са по-податливи на биотични атаки. Калцият също участва в ензимните реакции и в координацията на междуклетъчните процеси.


Недостиг на калций:

Дефицитът на калций обикновено се показва като локализирана гниене на тъканите и последващо инхибиране на растежа. Типичните симптоми включват деформация на листата, изгаряне на върха на листата и изгаряне на кореновия връх. Дефицитът на калций също намалява качеството на реколтата и съкращава срока на годност.

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!