Меню
Количка

ОРГАНИЧЕН ТОР GUANITO 6-15-3 +10Ca+2Mg 25кг

ОРГАНИЧЕН ТОР GUANITO 6-15-3 +10Ca+2Mg 25кг
ОРГАНИЧЕН ТОР GUANITO 6-15-3 +10Ca+2Mg 25кг
Извън наличност
ОРГАНИЧЕН ТОР GUANITO 6-15-3 +10Ca+2Mg 25кг
ОРГАНИЧЕН ТОР GUANITO 6-15-3 +10Ca+2Mg 25кг
ОРГАНИЧЕН ТОР GUANITO 6-15-3 +10Ca+2Mg 25кг
  • Наличност: Извън наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ

Guanito

Органичният тор с максимално съдържание на фосфор.

GUANITO (NPK 6.15.2 + 2MgO + 10 CaO) е органичeн тор, предназначен да доставя високо количество органичен азот и фосфор 100% усвоими. Използваната  суровина (гуано) е резултат от внимателен подбор, който гарантира ниска соленост и постепенно отделяне на елементи. Тъй като фосфорът на GUANITO е органичен, той не се подлага на процеси на неразтворимост и остава месеци наред напълно достъпен за посевите.

Хранителни елементи

Общ азот (N)-6%

Общ фосфорен пентоксид (P₂O₅)-15%

Органична материя-59%

Биологичен органичен въглерод (С)-32%

Магнезиев оксид (MgO) общо-2%

Калциев оксид (СаО) общо-10%

GUANITO е тор, разрешен в биологичното земеделие съгласно Регламент на ЕО. 834/2007.


GUANITO е продукт, обработен в лицензиран завод (Разрешение № ABP833UFERT2) в съответствие с регламента на ЕС 1069/2009 за преработка на странични животински продукти.


Предлага се в торби по 25кг.


Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!