Меню
Количка

ОРГАНИЧЕН ГОВЕЖДИ ТОР Petro 330 ST 25кг

ОРГАНИЧЕН ГОВЕЖДИ ТОР Petro 330 ST 25кг
Търсен продукт
ОРГАНИЧЕН ГОВЕЖДИ ТОР Petro 330 ST 25кг
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС
Вземи 40 бр. или повече на цена 29.00лв за бр.

PETRO 330 ST BIO

Органичен тор под формата на пелети на базата на говеда. Обогатен с хуминови киселини, калциев сулфат и Ryzea комплекс - екстракт от биоактивни молекули на водорасли: Ascophyllum Nodosum, Laminaria ssp и Fucus ssp., произхождащи от Атлантическия океан и събрани в цикъл, в който нивото на фитостатичните съединения достига най-високо ниво.Хелатиращите агенти в тора, т.е. алгинова киселина и аминокиселини, насърчават усвояването и движението на хранителните вещества в растението.Естествените растителни хормони, съдържащи се в комплекса Ryzea, активират метаболизма и гарантират устойчивост на растенията към неблагоприятни местообитания и метеорологични условия.Продуктът се характеризира с високо съдържание на сяра, което подобрява химико-физичните характеристики на почвата и създава "обезсоляващ" и "деблокиращ" ефект върху хранителните вещества. 

Приложение:

-овощни дървета

-овощни храсти

-декоративни растения

-зеленчукови култури.

Състав :

-азот (N) (3%),

-органичен азот (N) (3%),

-фосфорен пентоксид (P2O5) (3%),

-органично вещество (38%) - включително 11% хуминови и фулви киселини (калциев оксид (CaO) (8%),

-серен триоксид (SO3) (6%),

-органичен въглерод (C) (19%)

Плюсове на продукта:

- Подхранва постепенно и балансирано още от поникването на растението,както и по постоянен начин във времето.

- Стимулира метаболизма на растенията.

- Значително повишава плодородието на почвата.

 Дозировка:

Овощни дръвчета и храсти     40-100кг/дка

Зеленчуци                                 60-110кг/дка

Декоративни растения              3-10гр/бр

Торът е получен само от органична материя и е разрешен за употреба в биологичното земеделие в съответствие с регламент EC 889/2008.Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!