Меню
Количка

ОРГАНИЧЕН/ПТИЧИ ТОР AGROSYN 5-5-5 25кг

ОРГАНИЧЕН/ПТИЧИ ТОР AGROSYN 5-5-5 25кг
Нов Търсен продукт
ОРГАНИЧЕН/ПТИЧИ ТОР AGROSYN 5-5-5 25кг
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
Цена с ДДС

 Гръцката компания PINDOS, експлоатира своите вторични продукти по възможно най-ефективния начин. Тя разполага с промишлено предприятие, което събира отпадъците, идващи от птицевъдните и ферми, и ги превръща в органичен и биологичен тор AGROSYN.


AGROSYN е натурален органичен тор, произведен от пилешки тор без никакви други добавени вещества - Подходящ е за всички земеделски дейности, тъй като е направен от 100% натурален продукт с високи концентрации на хранителни вещества и микроелементи.


Метод на производство:

AGROSYN се произвежда по модерния японски метод OKADA, който осигурява идеални условия за ферментация на оборския тор, аеробни условия и високи температури. 


AGROSYN се предлага под формата на пелети, което го прави перфектен и лесен за употреба. Едно от основните предимства на AGROSYN е, че предпазва подпочвените води и не замърсява околната среда. Крайният продукт е напълно и правилно ферментирал пилешки тор, чист от плевели, гъбички, насекоми и вредни микроорганизми, подходящ за незабавна употреба.


Повишава плодородието на земята.

По-добре се задържа в почвата. 

Подходящ е за биологично земеделие.

ТИП КУЛТУРА-ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗА -СЕЗОН НА УПОТРЕБА

Царевица-250-350 Κg/декар-По време на обработката на почвата

Памук-150-300 Κg/декар-По време на обработката на почвата

Пшеница,ечемик-200-300 Κg/декар-По време на обработката на почвата

Картофи-200-300 Κg/декар-По време на обработката на почвата

Лози-200-300 Κg/декар-Зима

Диня,пъпеш-150-250 Κg/декар-При засаждане

Тютюн-80-100 Κg/декар-При засаждане

Захарно цвекло-150-200 Κg/декар-По време на обработката на почвата

Оранжерийно цветарство-150-400 Κg/декар-При подготовката на земята

Химичен състав:

Органична материя 70-80%

Магнезий (Μg) 0,9%

Влага 13-16%

Желязо (Fe) 0,5% 

Манган (Mn) 0,07%

Азот (Ν) 4-6%

Цинк (Ζη) 0,05%

Фосфор (Р2 05) 3-5% 

Бор (В) 0,009%

Калий (Κ2O) 4-6%

Мед (Cu) 0,006%

Калций (CaC03) 3-4%


Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!