Меню
Количка

ОРГАНИЧЕН/ПТИЧИ ТОР АГРОФЕР 5-5-5 25кг

ОРГАНИЧЕН/ПТИЧИ ТОР АГРОФЕР 5-5-5 25кг
Нов Търсен продукт
ОРГАНИЧЕН/ПТИЧИ ТОР АГРОФЕР 5-5-5 25кг
  • Наличност: В наличност
  • Вид: ЦЕНА НА БРОЙ
26.00лв
Цена с ДДС

 

Състав: N: P : K = 5: 5: 5 + 70% органична материя

Органичен азот 3,2% Органичен фосфор 2% Органичен калий 1,7%

Микроелементи:

Магнезий 0,8% + - 0,06 

калций 9,34% + - 0,47

манган 0,044 + -0,004

мед 0,006% + -0,001

желязо 0,0071 + -0,007

цинк 0,031 + -0,0004 

Молибден 6,1 mg / Kg + - 0,06 , PH 7-8

Употреба:

Продуктът е предназначен за подхранване на градини, декоративни растения,дървета ,храсти в саксии и в градини, овощни дървета, зеленчукови култури (марули, домати, чушки, краставици, патладжани, лук,чесън), - маслини, лози и др. 

Предимства:

- Обновява и възстановява почвеното плодородие по екологичен начин
- Създава плодороден слой в почвата
- Увеличава производството с 30-40%
- Подобрява устойчивостта на растенията  от болести и насекоми, като същевременно намалява популацията на плевелите
- Не оказва отрицателно въздействие върху чистотата на подземните води

Дозировки:

200 - 300 кг / 1000 кв.м в зеленчукови култури преди засаждане  на :домати , картофи ,чушки ,патладжани ,краставици ,пъпеши ,дини

200 кг / 1000 кв.м в: череши,круши,ябълки,сливи,лозя

100 кг / 1000 кв.м в маслини, грозде, малини, къпини, морски зърнастец, годжи бери

100 -150 кг / 1000 кв.м в листни зеленчуци, лук, чесън

Всяка регистрирана поръчка от КЛИЕНТ на сайта www.fertimag.com, автоматично се обработва и предава за опаковане.

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на посочения телефон (в секция контакти) всеки делничен ден от 9 до 17 ч.

Използваме услугите на куриерска фирма Еконт. 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма ЕКОНТ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Приоритетен час на доставка се заплаща допълнително 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на еконт, няма да бъдат уважавани!

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН. 

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА ПОДДРЪЖКА ТУК!

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Професионалната консултация и индивидуалния подход към всеки клиент, са гарантирани!

Снимките и видеата към всяка оферта са с представителна цел, детайлите на продуктите са описани в офертата!

Всички други общи условия на fertimag.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!